Cégismertető

a letölthető cégismertetőnkért kattintson ide

Cégünk, a Fiber Phone Távközlési Kft. 2021-ben kezdte meg működését.
(Cg: 1309211166 Adószám:29148048-2-13 Székhely: 2126 Csomád, Kossuth Lajos út 79.)

Az alapító tagok több éves tapasztalattal rendelkeznek a kábeltévés hálózatépítés és annak irányítása és karbantartása terén. Több fővállalkozóval is sikeresen dolgoztunk, dolgozunk jelenleg is együtt és cégünknek minden téren sikerült megállnia a helyét.

Tapasztalatunkat és egyben sikerünket is az alapozza meg, hogy immár évek óta sikerül megfelelnünk a UPC Magyarország Kft. és a Telecom Kft. műszaki-, ügyfél-elégedettségi- és munkavédelmi előírásainak is. A fent említett szolgáltatók és fővállalkozóik követelményrendszereinek a mai napig is magas szinten megfelelünk.

Cégünk elsősorban kábeltévé/internet/telefon szolgáltatások, léges-, alépítményes- és optikai hálózatok kiépítésével foglalkozik. Követelményrendszerünknek és technikus-csapatunk lelkiismeretes munkájának köszönhetően mára már több ezer sikeres bekötés a referenciánk. Technikusaink minden követelménynek megfelelő munkavédelmi-, a munkához szükséges felszereléssel, és megfelelő szakmai tudással rendelkeznek. Vállalkozásunk a munkavédelmi előírásokat és szabályokat kiemelten kezeli. Fontos számunkra, hogy alkalmazottaink, technikusaink mindig naprakészek legyenek és szakmailag magas színvonalat képviseljenek. Munkatársaink az ügyfelek igényeire teljes körű megoldást kínálnak, illetve a felmerülő kérdésekre kielégítő tájékoztatást adnak és megbízónkat, cégünket is megfelelő módon képviselik. Jelenleg három fővel dolgozunk, akik mind autóval rendelkeznek. Rövid időn belül bármely településen szakképzett technikusi csoportot állítunk fel.

Referenciáink:

2018- Hál-Ép Kft. installálás (koax technológián, optikai hálózat) felszálló ág kiépítése társasházakban, projekt munkák
2018-2020 Metalcom Zrt. installálás (optikai hálózat)
2016- Telekom (Rövid-táv Kft.) installálás (koax technológián, optikai hálózat)
2016-2017 Telekom (Horpacsi Kft.) installálás (koax technológián)
2015-2016 Telekom (Key Telecom Kft.) installálás (koax technológián)
2015-2020 UPC Magyarország Kft Értékesítés
2014- UPC Direct műholdas szolgáltatás értékesítés és beüzemelés

A jelenleg velünk szerződésben álló szolgáltatók maximális elégedettségét és bizalmát élvezzük. Reméljük, hogy a jövőben Önöket is üzleti partnereink között üdvözölhetjük és egy személyes találkozás alkalmával lehetőségünk lesz egy jövőben sikeres és hosszú távú együttműködés részleteit megbeszélni.